sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Verta, hikeä ja kyyneleitä... vaan nyt se on valmis!

Kangaskapinan juhlapukukilpailu on valmiin puvun julkaisuvaiheessa. Tämä puku ei totisesti valmistunut helpolla; oli sairastumista (ja sairasloman uhmaamista), vaikeuksia tilaamisessa, vaikeuksia kankaan kanssa, vaikeuksia istuvuudessa, kiire, ja vielä viime silausta vaille valmiina IMUROIN palan koristeesta... eikä toki ompelukonekaan antanut rauhaa temppuilulta. Kai se on niin, että kun jossain alkaa mennä päin prinkkalaa, niin sitten se menee ihan kunnolla päin sitä itseensä.

Vaan nyt huokaisen helpotuksesta, sillä puku on valmis ja on se nyt sillä mallilla, että sitä ihan pystyy käyttämäänkin. Materiaaliksi valikoitui siis violetin sävyinen georgette. Sekä lisäksi tarvitsin palan mustaa "kangasta", sain mustaa sifonkia, mistä koristeen lisäksi tein vielä vyön. Kaavassa pohjana on siis oma peruskaava ja sitä on kuositeltu haluttuun malliin.

Kas näin!
Puku on valmistettu ajatuksella, että voisin ensi kesän juhlissa sitä käyttää. Ensi kesänä meillä onkin useammatkin juhlat, kun on tiedossa ainakin rippijuhlaa ja serkun häitä. Vyötä täytyy vielä fiksata (haluan solmuttoman), mutta tähän hätään ei minulla ollut solkea varastossa ja valmistus meni niin viime tippaan, etten ehtinyt sellaista enää hankkimaankaan, niin nyt näin. 

Kaikille kilpakumppaneille onnea äänestykseen. Juhlapukukilpailua voit seurata ja äänestää Kangaskapinan facebook-sivuilla. :)

-Laura

*toteutettu blogiyhteistyönä Kangaskapinan kanssa

3 kommenttia: